Menu
0
Let op; de winkel is gesloten van 12 tm 25 augustus

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Kookstijl 2.0 BV met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Kookstijl 2.0 BV verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door ons worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Kookstijl 2.0 BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Kookstijl 2.0 BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website vankookstijl.nl opgenomen informatie.
 
Hoewel Kookstijl 2.0 BV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Kookstijl 2.0 BV niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
 
Verwijzingen naar sites die niet door Kookstijl 2.0 BV worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Kookstijl 2.0 BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Kookstijl 2.0 BV worden onderhouden wordt afgewezen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €69,00 en de verzending is gratis