De Kitchenbasics rijsmand wordt gebruikt om het deeg perfect en gelijkmatig te laten rijzen. De natuurlijke rotan mand reguleert het vocht in het deeg, wat resulteert in een licht brood met een knapperige korst.
Pollepels zoals deze van Kitchen Basics heb je nooit genoeg in de keuken! Handig als roerlepel voor soepen, sauzen en beslag. Deze beukenhouten lepel is ovaal en 40 cm lang. Ook geschikt voor pannen met een anti-aanbaklaag. Na gebruik met de hand afwassen
Kan jij ook niet sudderen op jouw gasfornuis? Met deze gietijzeren sudderplaat van Kitchenbasics heb je altijd de juiste temperatuur voor jouw stoofvlees of tajini-gerecht. Diameter 21 cm.
Dit vergiet van Kitchen Basics, de naam zegt het al, is echt een keuken basic! Het vergiet heeft 2 grepen en een standvoet met een diameter van 29 cm. Gemaakt van RVS, dus vaatwasmachinebestendig.
Dit mag in jouw keukenlade niet ontbreken: rolladetouw! Handig voor het opbinden van rollade en kip of het bij elkaar binden van asperges of een bouquet garni. Het rood-witte touw is gemaakt van 100% katoen en zit op een klos van ca. 80 meter.
Houten citroenpers van Kitchenbasics voor het snel uitpersen van citroen of limoensap in de keuken. De pers is gemaakt van beukenhout en daarom liefst met de hand afwassen.
Boterkoek, mmmm! Met deze Kitchenbasics boterkoekvorm met draaischuif komt jouw boterkoek zo los. Deze bakvorm voor boterkoek heeft namelijk een anti-kleef laag en is 23 cm breed. Niet geschikt voor de vaatwasmachine.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.