In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien
De visbijbel helpt bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen. De bereidingen staan stap voor stap beschreven met duidelijke fotos en instructies.
Leer aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's stap voor stap alle belangrijke basis bak technieken. Daarnaast biedt de Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten. Van Rutger van den Broek, winnaar van Heel Holland Bakt seizoen 1.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je in de Broodbijbel mee in de wereld van het brood
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.