De FunCakes meringue poeder is geschikt voor het maken van schuimpjes, meringues, pavlova en Amerikaanse botercrème. De poeder is klaar voor gebruik, voeg alleen water en eventueel suiker toe. Lees meer..
Bereidingswijze pavlova: Verwarm de oven voor op 120°C (heteluchtoven 100°C). Meng 14 gram poeder met 125 ml water en 125 gram fijne kristalsuiker in een mengkom en roer dit even goed door met de garde. Zorg ervoor dat de mengkom en de garde vetvrij zijn. Klop het poeder op hoge snelheid tot een wit schuim en voeg hier beetje bij beetje de rest van de kristalsuiker aan toe. Klop dit door totdat het schuim stijve pieken trekt. Het is een vrij stug en taai geheel. Bekleed een bakplaat met bakpapier en doe hier het schuim op. Duw het met de bolle kant van een lepel iets plat. De plak moet ongeveer een doorsnede van 20 cm krijgen. Droog de meringue in de oven in circa 2½ uur en laat hem afkoelen in de oven. Let op! Maak de meringue idealiter een dag van tevoren, zodat deze van binnen mooi kan drogen. De meringue zal dan van buiten mooi droog zijn en van binnen lekker chewy zijn. Klop de 250 ml slagroom op met 2 eetlepels suikerbakkerspoeder en een zakje klopfix. Smeer dit op de afgekoelde pavlova. Voor een ‘ijs’ effect op de besjes maak je ze eerst iets nat en daarna haal je ze door de fijne kristalsuiker. Decoreer de pavlova verder met vers fruit.
De FunCakes meringue poeder is geschikt voor het maken van schuimpjes, meringues, pavlova en Amerika..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen