Menu
0
Ophalen in de winkel mogelijk
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf 69 EURO
22Mar2021
De vispan, wat een uitkomst!

De vispan, wat een uitkomst!

Wat is een vispan?

Een vispan heeft een ovale van vorm en is een slag groter dan een normale koekenpan. Het voordeel hiervan is dat je er naast visfilet, ook met gemak een hele vis in kan bereiden. Daarnaast zorgt de ovale vorm van de pan ervoor dat de warmte gelijkmatig over de pan verdeeld wordt, zodat de vis optimaal bereid wordt. Dit laat zich bijvoorbeeld goed bewijzen wanneer je een gepaneerde vis wil bereiden.

De meeste vispannen zijn uitgerust met anti-kleef eigenschappen, zodat de vis niet aanbakt en de pan ook weer makkelijk schoon te maken is. Dit doe je bij voorkeur gewoon met warm water en een sopje. Net als bij andere anti-aanbak pannen raden we af deze in de vaatwasser te reinigen. Het kan en mag, maar zal uiteindelijk je anti-aanbak laag sneller aantasten. Gebruik ook in deze pan bij voorkeur geen metaal, maar een spatel of lepel van hout of silliconen om de laag in de pan te beschermen.

Het is belangrijk dat de pan snel en gelijkmatig opwarmt, zodat de vis overal even gaar gebakken wordt. Vispannen zijn groter dan een gemiddelde koekenpan, dus let bij het kopen ervan wel op het formaat van de pan én je fornuis; een vispan heeft namelijk wel ruimte nodig op het fornuis. De meeste vispannen zijn geschikt om tot een bepaalde temperatuur in de oven te zetten, vraag hier even advies over bij aanschaf.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €69,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.