Menu
0
Ophalen in de winkel mogelijk
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf 69 EURO
20Jan2021
Kookboek van de maand: Meesterlijk brood

Kookboek van de maand: Meesterlijk brood

Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma Heel Holland Bakt. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger. Hij wil dat mensen daadwerkelijk leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.

Dit boek is al een paar jaar oud, maar weer helemaal actueel. We merken dat de afgelopen maanden steeds meer mensen zich verdiepen in de kunst van het brood bakken. En dat begint met de basis, die niet zo eenvoudig is als men denkt.

Meesterlijk brood start bij het begin en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. De inhoudsopgave is heerlijk duidelijk. Het boek is opgesplitst in 4 hoofdstukken; een goed begin, brooddeeg met gist, brooddeeg met desem en als laatst weer eens iets anders. Onder elk hoofdstuk kun je direct zien welke recepten er bij horen. Denk hierbij aan rozijnenbrood, wit- en bruin zuurdesem brood en roggebrood. Maar ook focaccia en speltcrackers. Er staan duidelijke foto’s bij de verschillende technieken die uitgelegd worden. De fotografie in het boek is trouwens sowieso ook prachtig, elk recept is voorzien van een mooie foto.

Kortom; een aanrader voor iedereen die graag brood bakt of hier juist mee wil beginnen

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €69,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.