Menu
0
Ophalen in de winkel mogelijk
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf 69 EURO
30Dec2020
De slowcooker;  wat een uitkomst!

De slowcooker; wat een uitkomst!

Hoe werkt een slowcooker?

De slowcooker is een elektrische pan waar een aardewerken binnenpan of DuraCeramic binnenpan in zit. Een slowcooker biedt de mogelijkheid om op geleidelijk oplopende temperatuur voor een langere tijd een gerecht te bereiden. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Het grootste voordeel van de slowcooker is dat hij zo’n acht uur rustig kan pruttelen, terwijl jij op je werk of ergens anders mee bezig bent. Ideaal!

De ingrediënten in een slowcooker garen langzaam in een constante, lage temperatuur; deze komt nooit boven de 100 graden. Dit zorgt voor zeer malse, smakelijke gerechten; door de deksel en lage temperatuur blijven alle sappen en smaken perfect behouden. Je hoeft dan ook relatief weinig vocht toe te voegen aan gerechten die je bereidt in de slowcooker.

Eén van de vragen die wij in de winkel vaak krijgen is of het wel veilig is, zo’n gerecht wat op staat terwijl je het niet in de gaten hoeft te houden. Het antwoord is JA. Doordat er nauwelijks tot geen vocht verdampt, kan je gerecht niet droogkoken of aanbranden. Een aantal slowcookers kun je ook zo instellen, dat ze na een bepaalde bereidingstijd vanzelf overspringen op de warmhoud-stand.

Maar is zo’n slowcooker wel energiezuinig als deze 8 uur aanstaat? Ja, de slowcooker verbruikt erg weinig energie, minder dan je oven, lekker zuinig dus.

Tot slot; wat maak je in de slowcooker? Het beperkt zich niet alleen tot stoofvlees. Ikzelf trek er graag bouillon in. Maar ook pastasauzen, curries en zelfs desserts kun je er moeiteloos in bereiden. Er zijn verschillende leuke kookboeken te koop waaruit je inspiratie kan opdoen.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €69,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.