Menu
0
Ophalen in de winkel mogelijk
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf 69 EURO
29Oct2020
   Van gas naar inductie

Van gas naar inductie

We krijgen steeds vaker klanten in de winkel die de overstap maken van koken op gas naar inductie. En de bijbehorende, terechte, vraag die daarbij hoort: kan ik mijn oude pannen blijven gebruiken? Laten we beginnen door te zeggen dat het een misverstand is dat je al je pannen dient te vervangen.

Inductie koken werkt met een elektromagnetisch veld voor de verwarming van de pan. De warmte wordt pas na het plaatsen van een geschikte pan direct in de bodem opgewekt. Je pannen moeten daarvoor wel redelijk vlak zijn, dus niet bol of hol, om het magnetisch veld op te kunnen pikken. Daarnaast moet de pan geschikt zijn voor inductie. Ze moeten magnetiseerbaar metaal bevatten om te werken op inductie. Dit test je gemakkelijk door een magneetje tegen de onderkant te houden. Blijft deze kleven? Dan is de pan in principe geschikt. Gelukkig bevatten de meeste pannen dit materiaal. In een aantal gevallen kun je bij de overstap van gas naar inductie jouw oude pannen dus gewoon blijven gebruiken op een inductiekookplaat. En bij twijfel ben je van harte welkom in de winkel. Wij proberen ze graag voor je uit op onze inductieplaat!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €69,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.